str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

HomeDistracție

Clubberii au descoperit că oxigenul crește nivelul de energie și îi ajută să fie plini de energie toată noaptea, reducând efectele poluante ale fumului și contracarând nivelul scăzut de oxigen ambiental întâlnit adesea în cluburile de noapte și în locurile de dans aglomerate.

OXYSHOT24 este, de asemenea, utilizat pentru a preveni mahmureala. Atunci cand consumam alcool, trupul nostru are un deficit de oxigen. Este nevoie de 3 molecule de oxigen pentru a metaboliza o singură moleculă de alcool. Deci, alcoolul epuizează aportul de oxigen din organism. Dacă este utilizat în timpul consumului de alcool, oxigenul va preveni, în general, mahmureala de dimineață. Este cunoscut faptul că piloții de avion din timpul celui de-al doilea război mondial au folosit oxigenul pentru a trata mahmureala după întreaga noapte de petrecere.

Alcoolul reduce oxigenul din sânge şi face ca fiecare vas de sange să fie mai mic, provocând o cantitate scăzută de sange şi nutrienţi care alimentează creierul. Consumul de alcool epuizează conținutul de oxigen din fluxul sanguin. Este nevoie de timp ca vasele de sange să se redeschidă la dimensiunea iniţială. Expansiunea lentă a acestor vase de sange este dureroasă şi acesta este şi motivul pentru care cei care consumă alcool se vor confrunta cu dureri de cap urate. Utilizarea oxigenului suplimentar crește cantitatea de oxigen din celulele corpului, servind ca un ajutor pentru a diminua și a recupera efectele negative ale consumului de alcool.

Câteva respirații de OXYSHOT24 reamplifică nivelul de oxigen din sânge astfel încat să nu suferiţi de durerile de cap ale stărilor de mahmureală şi să vă simţiţi bine mult mai repede.

Încearcă produsul nostru OXYSHOT24 IARBĂ PROASPĂT TĂIATĂ pentru a te convinge singur de beneficiile oxigenului suplimentar.

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »