str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

HomePolitică retur

Satisfacție garantată 100%
Ne dorim să fiți pe deplin mulțumiți atunci când achiziționați produsele noastre online, iar dacă nu sunteți încântați de produsele cumpărate, le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea acestora.

RETUR – În cazul în care clientul returnează comanda, Oxyshot24.com va returna contravaloarea produselor comandate.

Atenție, costul de transport pentru returul produselor către Oxyshot24.com va fi suportat de clientul care a solicitat returul. Returul produselor se face prin orice firmă de curierat preferată de client respectând termenul de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

CONFORM Oug nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii “Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor comandate și plătite prin site, să notifice în scris SC KRONSTADT AIR SRL înregistrând cererea de retur folosind butonul → Returnează produse din comandă← sau prin trimiterea unei solicitări prin email la adresa office@oxyshot24.com în care să informeze asupra deciziei sale de a renunța la produsele comandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume SC KRONSTADT AIR SRL are obligația să returneze în termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor comandate, dacă acestea au fost achitate, dar nu înainte de data recepționării bunurilor.

După ce coletul ajunge la departamentul de retur și returul este acceptat, în decurs de 3-5 zile lucrătoare se returnează banii. Întreaga procedură de returnare produs/bani durează aproximativ 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier.

Dozele Oxyshot24 nu sunt reîncărcabile și sunt un consumabil. Desigilând doza vă asumați consumul conținutului acesteia. Desigilarea dispozitivului anulează dreptul de retur.

Puteți returna în termen de maximum 14 de zile de la data primirii comenzii. Returul poate fi refuzat în cazul în care acesta a fost realizat după expirarea termenului de 14 zile. Nu uitați, nu primim coletele trimise cu ramburs. De asemenea nu se acceptă coletele expediate prin Poșta Română întrucât aceasta nu livrează la adresa finală. Va rugăm să ambalați cu grijă produsele returnate, Oxyshot24 nu va returna contravaloarea produselor în cazul în care acestea sunt deteriorate în timpul transportului.

Consumatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produsului care rezultă din manipularea necorespunzatoare a acestuia, alta decât cea necesară pentru determinarea naturii, calității și funcționării produsului.

Acțiunile care duc la diminuarea valorii produsului returnat sunt următoarele:
1. ruperea sigiliilor și a etichetelor produsului;
2. ruperea sau deteriorarea ambalajelor originale ale produsului;
3. zgârierea, murdărirea, pătarea, impregnarea cu substanțe externe;
4. desigilarea accesoriilor consumabile ale produsului;

Atunci când la recepționarea returului se constată faptul că produsul prezintă urme de folosință ce pot cauza diminuarea valorii, produsul este trimis spre verificare pentru a constata dacă a fost manipulat corespunzător, iar valoarea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferență dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit. Diminuarea valorii produsului returnat în funcție de deteriorarea acestuia poate fi făcută până la 90% din valoarea inițială

  DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

  DESCOPERĂ OXYSHOT24

  PURE OXYGEN. PURE POWER
  https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

  ÎNSCRIE-TE ACUM

  Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
  Tradu pagina »