str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

HomeTermeni și condiții

1.       Dispoziții inițiale
1.1 Acești Termeni și condiții de afaceri definesc relația dintre compania noastră, SC KRONSTADT AIR SRL, în calitate de vânzător și operator al e-shopului cu adresa web www.oxyshot24.com și dumneavoastră, clientul nostru.
1.2 Aplicăm o abordare uniformă pentru toți clienții noștri și le oferim aceleași beneficii, indiferent dacă sunt sau nu consumatori. Prin urmare, regulile stabilite în cadrul acestor Termeni și condiții de afaceri sunt valabile pentru toți clienții noștri.
1.3 Acești Termeni și condiții acoperă, în primul rând, cumpărarea produselor din e-shopul nostru.

2.       Încheierea acordului de cumpărare
2.1 Puteți încheia un acord de cumpărare cu noi fie de la distanță, prin intermediul e-shopului, fie personal, vizitând unul dintre magazinele noastre partenere.
2.2 În cazul unui acord de cumpărare încheiat de la distanță, comanda – plasată prin pagina website-ului www.oxyshot24.com constituie un proiect de acord. Ca urmare, acordul de cumpărare va fi încheiat în momentul acceptării proiectului de acord de către noi, sub forma livrării produselor comandate.
2.3 Livrăm bunuri numai în cantități obișnuite pentru consumul casnic. În anumite cazuri (în special în cazul promoțiilor sau al lichidărilor de stoc), ne rezervăm dreptul de a fixa cantitatea maximă pe care o putem furniza.

3.       Reclamații
3.1 În cazul în care produsele prezintă un defect la livrare, aveți dreptul de a cere eliminarea defectului, sub forma înlocuirii produsului. În situația în care eliminarea defectului este imposibilă sau nerealizabilă pentru noi, aveți dreptul de a revendica reducerea prețului de achiziție și dacă defectul este substanțial, vă puteți, de asemenea, retrage din acordul de cumpărare.
3.2 Rețineți că sensibilitatea crescută sau reacția alergică la produsele livrate nu pot fi considerate defecte ale produsului. Imaginile produselor din magazinul nostru sunt doar ilustrative și nu constituie o prezentare obligatorie a proprietăților bunurilor (de ex., ambalajul poate fi diferit, datorită unei modificări implementate de producător).

4.       Informații generale
4.1 În conformitate cu Legea privind înregistrarea vânzărilor, vânzătorul este obligat să elibereze clientului o chitanță fiscală. Vânzătorul este, de asemenea, obligat să înregistreze vânzarea on-line la autoritatea fiscală, în caz de defecțiune tehnică în termen de cel mult de 48 de ore.
4.2 Toate prețurile produselor și serviciilor sunt indicate inclusiv TVA-ul valabil în momentul plasării comenzii. În cazul modificării ratei TVA înainte de încheierea acordului de cumpărare sau înainte de expedierea produselor, fie clientul își asumă obligația, în funcție de metoda de plată selectată, să achite orice rest de plată neachitat, fie vânzătorul va trimite prompt clientului un e-mail prin care îi solicită acestuia să indice modul în care vânzătorul poate rambursa suma plătită în plus de către client.
4.3 Prin plasarea acestei comenzi, vă exprimați acordul cu privire la primirea bonului fiscal în format electronic. Bonul fiscal în format electronic va fi inclus în e-mailul de expediere a comenzii. Dacă doriți să primiți bonul fiscal imprimat pe hârtie, vă rugăm să îl solicitați prin e-mail, iar noi vă vom trimite bonul fiscal împreună cu comanda.
4.4 Toate prețurile produselor, inclusiv cele reduse, sunt valabile până la o notificare ulterioară sau până la lichidarea stocurilor.

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »