str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

HomeÎNTREBĂRI FRECVENTE

Informaţii generale

Care este diferența dintre aer și oxigen?

Aerul și oxigenul sunt adesea utilizate în mod interschimbabil, dar sunt, de fapt, ușor diferite. Aerul este o componentă majoră a Pământului și are un amestec de elemente care ajută la susținerea vieții. Printre alte elemente, aerul conține oxigen, care este un element izolat în aer.
Aerul este un amestec de mai multe elemente, în timp ce oxigenul în sine este un element pur.

Produsul pare foarte ușor, sunteți sigur că există ceva în el?

Da, produsul dvs. este plin. Deoarece există în interior oxigen care are masă neglijabilă, nu înseamnă că doza este goală. Apăsați duza și veți simți foarte repede cantitatea de oxigen conținută în doza.

Câte inhalari pot folosi dintr-o doza OXYSHOT24?

Răspunsul corect la această întrebare este de aproximativ 100 inhalări. O inhalare are ca presiune a declanșatorului de o secundă. De asemenea, numărul de inhalații depinde de metoda și lungimea presiunii aplicate duzei și pot apărea abateri de la numărul indicat pe produsul însuși.

Cât de des ar trebui să folosesc produse OXYSHOT24?

Nu există nicio cantitate exactă pe care trebuie să o utilizați. Recomandăm utilizarea acestuia doar in cele mai active momente ale vietii tale, în acele momente în care dorești să restaurezi nivelul de oxigen scăzut și să-l aduci la un nivel normal, optim, cu 4-5 inhalari de fiecare dată. Există utilizatori care îl folosesc o oră sau două, în fiecare zi.  Nu există reguli pentru a putea folosi așa cum doriți. Pentru instrucțiuni mai detaliate despre utilizarea produsului OXYSHOT24, consultați secțiunea de utilizare OXYSHOT24.

Produsele OXYSHOT24 pot fi utilizate în scopuri medicale?

Produsele OXYSHOT24 nu sunt produse medicale și nu sunt un leac.
Produsele OXYSHOT24 sunt destinate exclusiv utilizării recreative și nu sunt destinate să trateze, diagnosticheze vreo boala, afectiune medicală sau să prevină vreo tulburare.
Terapiile cu oxigen care sunt prescrise de un medic pentru a trata afecțiunile medicale sunt complet diferite de OXYSHOT24.
OXYSHOT24 este oxigenul respirator de agrement, nu oxigen medical. Deși ambele sunt produse în aceeași manieră, oxigenul suplimentar este proiectat pentru persoanele sănătoase care doresc să experimenteze beneficiile oxigenului recreativ în diferite fațete ale vieții lor. Nu este destinat utilizării de către nicio persoana care are astm, afecțiuni pulmonare sau probleme cardiace sau ca substituent pentru oxigenul prescris de medic.

Pot folosi OXYSHOT24 dacă am o afecțiune pulmonară?

OXYSHOT24 nu este un substituent pentru persoanele cărora li s-a prescris oxigenul medical din motive de sănătate. Este destinat exclusiv utilizării recreative.
Călătoria aeriană poate scădea nivelul de saturație al oxigenului corpului cu până la 12%. Câteva respirații profunde de OXYSHOT24 după un zbor lung vă ajută să ajungeți la destinatie reîmprospătati. Puteți să vă trimiteți OXYSHOT24 direct la destinație – dacă nu se află deja în mini-barul hotelului.

OXYSHOT24 este inflamabil?

Nu. Oxigenul nu este un combustibil în sine, dar atunci când este combinat cu un combustibil se aprinde și poate servi la accelerarea reacției chimice.

De ce ar trebui sa folosesc acest produs?

Dacă nu aveți rezistență, aveți nevoie de impulsuri energetice imediate și recuperare rapidă a mușchilor.
Dacă doriți să vă bucurați de avantajele oxigenului pur 99% îmbogățit în mod natural cu uleiuri esențiale naturale ale plantelor medicinale, veți alege OXYSHOT24.

Pot sa iau OXYSHOT24 intr-un avion pentru pasageri?

În prezent, pasagerilor companiilor aeriene comerciale nu li se permite să transporte oxigen în bagajele verificate sau transportabile.

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »