str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

HomeLivrarea comenzii

Timpul de realizare al comenzii
Coletele sunt trimise prin curier de la depozitul central al companiei, din comuna Cristian, județul Brașov. În cazul plății prin transfer bancar, coletul se expediază imediat după contabilizarea plății în contul nostru. Timpul dedicat contabilizării trasferului bancar poate influența timpul total de realizare/livrare al comenzii. În cazul plății la curier – ramburs, coletul este expediat după primirea comenzii. Livrarea se realizează în aproximativ 1-3 zile. În situații excepționale perioada de livrare se poate prelungi. În astfel de situații vă vom contacta telefonic sau pe e-mail. Timpul de livrare nu include zilele de sâmbătă, duminică sau sărbători legale.

Costul livrarii comezii
Coletele sunt trimise prin curier de la depozitul central al companiei, din comuna Cristian, județul Brașov pe tot teritoriul României; costul livrarii fiind setat in functie de destinatie, kg si km suplimentari ( daca e cazul).

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »