str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

HomeRemediu pentru altitudini înalte

OXYSHOT24 la altitudini

Încă nu ai găsit un răspuns clar cu privire la ceea ce este răul de înălțime? De ce mulți dintre noi suferă de rău de înălțime, chiar dacă altitudinea la care ne aflăm nu este atât de mare?

Răul de înălțime este cunocut, în esență, ca fiind cauzat nu doar de altitudini considerabile, ci și de lipsa de oxigen, caracterizată prin hiperventilație, greață, epuizare sau chiar edem cerebral. Multe persoane experimentează, de asemenea, dificultăți în respirație și oboseală, mai ales dacă participă pentru prima dată în drumeții la altitudini mari. Un corp aclimatizat va avea mereu mai mult de suferit.

Motivul pentru care mulți dintre noi ne confruntăm cu răul de înălțime

Răul de înălțime apare, în mod obișnuit, la altitudini de aproximativ 2000 metri. Astfel, motivul pentru care mulți dintre noi ne confruntăm cu răul de înălțime este simplu: cu cât ne aflăm la înălțimi mai mari, cu atât scade mai mult presiunea aerului, iar corpul nostru primește mai puțin oxigen.

Răul de înălțime altfel spus, nu este altceva decât reacția corpului nostru la lipsa de oxigen. El poate apărea exact în acele momente în care preferăm altitudinile mai mari, fără a oferi, însă, corpului nostru posibilitatea să se acomodeze schimbărilor.

OXYSHOT 24

Cea mai bună metodă de a preveni și a trata răul de înălțime

Dacă simptomele cu care te confrunți sunt ușoare, recomandarea noastră este să optezi pentru odihnă, antialergice și doze de oxigen suplimentar. Altitudinea crescută înseamnă presiunea atmosferică redusă, astfel încât fiecare respirație conține din ce în ce mai puține molecule de oxigen. Corpul trebuie să se încordeze pentru a obține oxigen, printr-o respirație mai profundă și mai rapidă, ceea ce se remarcă mai ales în activitatea fizică, cum ar fi urcarea.

OXYSHOT24 poate fi în acest sens, cea mai bună metodă de a preveni și de a trata răul de înălțime.

OXYSHOT24 este un produs non-medical convenabil și portabil, cu o concentrație de 99% oxigen pur. Datorită recipientului în care se află, îl poți lua cu tine pe munte, de fiecare dată când te hotărăști că vrei o aventură în munți.

Ai nevoie de oxigen suplimentar, pentru a-ți reveni, a stabili nivelul optim de oxigen din corp, dar și pentru a te revitaliza? Optează pentru OXYSHOT24 – ajutorul de încredere al celor care au rău de înălțime, dar iubesc drumețiile la altitudini înalte.

furnizează corpului și celulelor, oxigen suplimentar
îmbunătățește nivelul de oxigen din sânge, în special la altitudini mai mari, unde aerul este rarefiat
reduce efectele negative ale altitudinilor înalte
reduce oboseala și somnolența

Încearcă produsul nostru OXYSHOT24 EUCALIPT pentru a te convinge singur de beneficiile oxigenului suplimentar.

Vă invităm să ne urmăriţi activitatea şi pe Facebook.

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »