str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

HomeSport și recreere

OXYSHOT24 în SPORT

Sportivii știu că oxigenarea înainte și după efortul fizic le permite să lucreze mai mult, reducând timpul necesar recuperării, limitând acumularea de acid lactic.

Oxigenul este utilizat ca un impuls energetic instant pentru sporturile de competiție și rezistență, ajutând foarte mult organismul în absorbția de minerale esențiale, vitamine, aminoacizi și proteine, îmbunătățind capacitatea organismului de a arde grăsimile.

Când și de ce să folosiți produse OXYSHOT24?

Indiferent dacă sunteți un sportiv profesionist sau doar amator, produsele OXYSHOT24 sunt disponibile pentru toată lumea și sunt folosite într-o varietate de situații. Sportivii folosesc OXYSHOT24 pentru a-și îmbunătăți performanța. O folosesc înainte, în timpul și după sesiuni de antrenament sau competiții. OXYSHOT24 mărește procentul de oxigen din sânge până la aproape 100% capacitate, ceea ce permite mai mult efort înainte de a avea nevoie de o pauză. OXYSHOT24 este potrivit atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru cei amatori. În sporturile aerobe (de exemplu, alergare, mers cu bicicleta, înot, OXYSHOT24 îmbunătățește în mare parte rezistența, în timp ce în sporturile anaerobe (de exemplu tenis, ridicarea greutății, fotbal), crește puterea.

Care sunt avantajele folosirii acestuia?

În timpul efortului fizic, există o utilizare crescută de oxigen în sânge de către mușchi, ceea ce duce la așa-numita stare de „epuizare a oxigenului”. Prin urmare, fluxul local de sânge în mușchi este crescut de 10-20 ori pentru a satisface nevoile de oxigen și nutrienți, precum și pentru a elimina produsele metabolizate. Prin creșterea fluxului sanguin local, debitul cardiac total și ritmul cardiac cresc, adică cantitatea de aer inhalată în plămâni.

Utilizarea OXYSHOT24 s-a dovedit a fi o metodă utilă de înlocuire a oxigenului la sportivi. Beneficiile utilizării se manifestă în corectarea stării de „epuizare a oxigenului”, a celulelor musculare și prin creșterea capacității aerobe maxime în timpul și după efortul fizic. De asemenea, crește rezistența și reduce oboseala locală și generală.

Încearcă produsul nostru OXYSHOT24 MENTA pentru a te convinge singur de beneficiile oxigenului suplimentar.

Vă invităm să ne urmăriţi activitatea şi pe Facebook.

crește puterea
crește energia
îmbunătățește rezistența
reduce timpul de regenerare
recuperarea mai rapidă dupa efortul fizic

Oxigenul suplimentar nu se află pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) – NU ESTE DECLARAT CA FIIND O SUBSTANȚĂ DOPANTĂ!

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »