str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

HomeVigoare și frumusețe

Modul în care aerul poluat afectează tenul și pielea fiecăruia dintre noi

Vigoare şi frumuseţe cu OXYSHOT24

Nu lăsa aerul poluat să-ți afecteze tenul și pielea. Poluarea, în sine, nu este o amenințare doar pentru mediul înconjurător, pentru respirație și sănătate. Poluarea este factorul principal pentru care tenul nostru îmbătrânește mai repede.

Tot mai multe studii, dar și tot mai mulți dermatologi, au ajuns la concluzia că poluarea este un adevărat pericol pentru frumusețe, pentru acel ten de porțelan pe care cu toții ni-l dorim. Oamenii trebuie să se informeze cu privire la poluare și să se ferească de aceasta, la fel cum trebuie să conștientizeze că protecția solară (SPF-ul) este un produs esențial.

Lucrurile, însă, nu se întâmplă peste noapte. Tocmai din acest motiv, nu este de mirare faptul că drept consumatori, ne-a luat mai bine de 30 de ani să ne dăm seama că între deteriorarea pielii, pierderea elasticității acesteia și razele UV există o strânsă legătură.

Pielea, cel mai mare organ al corpului nostru, are de suferit în momentul în care, în mod repetat, calitatea aerului este compromisă.

Tenul și pielea expusă la poluare nu este altceva decât o piele sufocată de gazele de eșapament, de fumul industrial, de tutun, de aerul condiționat, dar și de ozon (Oз). Expunerea acesteia la poluanți generează nu doar o slăbire a barierei pielii, ci și deshidratare, sensibilitate, îmbătrânire prematură, stres oxidativ și nu în ultimul rând peroxidarea lipidelor și deteriorarea proteinelor și a ADN-ului.

Inhalarea oxigenului pur, cum ar fi OXYSHOT24, redă frumuseţea tenului si vigoarea lui, crește capacitatea naturală de regenerare a țesuturilor și stimulează secreția de enzime care ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor. Oxigenul stimulează formarea de colagen, reduce ridurile, crește elasticitatea și tensiunea pielii.

OXYSHOT24 – metoda prin care poți preveni eficient efectele poluării

Soluția pe care ți-o oferim? OXYSHOT24 – o metodă prin care poți preveni eficient efectele poluării asupra tenului tău, fără prea mult efort. S-ar putea să te întrebi: Ce legătură are oxigenul acesta cu tenul? Dacă ingredientele anti-poluante vizează efectele negative externe ale poluaților asupra pielii, OXYSHOT24 vizează regenerarea, reenergizarea și stimularea pielii din interior.

De ce te-ai îndrepta înspre altceva, atunci când OXYSHOT24 este o soluție la îndemână? Având la bază oxigen recreativ pur, OXYSHOT24, cu ajutorul unui singur recipient, te ajută să obții rezultatele dorite, contribuind la atenuarea expunerii la aer poluat, radicali liberi și raze UV.

Poluarea este un adevărat pericol. Alege să prioritizezi sănătatea tenului și a pielii tale, cu ajutorul OXYSHOT24.

Încearcă produsele noastre OXYSHOT24 IASOMIE sau OXYSHOT24 GRAPEFRUIT pentru a te convinge singur de beneficiile oxigenului suplimentar

Vă invităm să ne urmăriţi activitatea şi pe Facebook.

încetinește îmbătrânirea
îmbunătățește structura și elasticitatea pielii și ajută la reîmprospătarea și întinerirea acesteia
reduce numărul și adâncimea ridurilor
ajută oamenii care muncesc toată ziua și sunt sub presiune constantă
crește starea de concentrare și energia mentală
reduce simptomele stresului și lipsei de somn
reduce apariția oboselii în călătoriile de afaceri

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »