str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

SănătateStresul de zi cu zi provocat de solicitare mentală și aglomerație urbană

8 April 20210

Stresul de zi cu zi provocat de solicitare mentală şi aglomeraţie urbană

Viaţa oamenilor moderni este agitată, dinamica cotidiană, poluarea, supraaglomerarea sarcinilor la locul de muncă şi contextul delicat generat de pandemia de Coronavirus sunt câteva dintre cauzele care duc la epuizare, stres, anxietate şi depresie.

Organismul nostru are nevoie de oxigen şi apă pentru a funcţiona, aceste două elemente nu sunt doar esenţiale, dar dirijează nivelul de energie şi randamentul activităților realizate. OXYSHOT24, ca şi apa îmbuteliată purificată, este un supliment care conferă organismului un plus de energie.

Studiile realizate de specialiști au demonstrat că suplimentele de oxigen, precum OXYSHOT24 Lavandă, OXYSHOT24 Iarbă proaspăt tăiată, OXYSHOT24 Mentă au numeroase efecte benefice. Ajută la restabilirea saturaţiei de oxigen, accelerează refacerea celulară, contribuie la eliminarea toxinelor din organism, îmbunătăţesc activitatea cognitivă şi ajută la maximizarea potențialului fizic, crescând rezistența la efort. Din cercetările specialiștilor reiese că terapia cu oxigen pur este eficientă în remedierea stărilor de oboseală cronică, burnout și epuizare emoțională.

 

Cum tratam anxietatea si stresul cu oxigen pur?

Anxietatea şi depresia sunt printre acele afecţiuni, care din păcate de cele mai multe ori rămân nedepistate și netratate. Şi totuşi aceste stări pot fi remediate cu ajutorul oxigenoterapiei. Pentru a înțelege cum tratăm anxietatea, trebuie să înțelegem care sunt efectele produsului OXYSHOT24. Doza de oxigen pur inspirată este instant transformată în energie. Primul care simte plusul de energie este creierul care își recapătă imediat capacitatea de a funcționa la nivel maxim.

Studiile specialiştilor au arătat că anxietatea şi stresul scad capacitatea de concentrare şi randamentul, dar şi calitatea activităţilor desfăşurate. Chiar şi persoanele care sunt de obicei pline de energie pot suferi la un moment dat de epuizare psihică şi fizică, în astfel de situaţii dispare motivaţia şi dorinţa de a performa. În astfel de situații aportul de oxigen pur este soluția care readuce echilibrul organismului.

Oxigenul îmbuteliat optimizează performanțele cognitive, îmbunătățește abilitățile de concentrare, ajută la instalarea stării de liniște şi calm. O oxigenare mai bună a sângelui se poate traduce printr-un plus de energie. Terapia cu oxigen cu puritate 99% este eficientă în cazurile de epuizare emoțională, dar la fel de benefică în tratarea pacienților care suferă de insomnie şi nelinişte.

Terapia cu oxigen pur a deveni o alternativă convenabilă şi confortabilă de menținere a sănătății la cote optime.

https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/stresul-de-zi-cu-zi-provocat-de-solicitare-mentala-si-aglomeratie-urbana/

Ne puteţi urmări activitatea şi pe Facebook.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »