str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

SănătateAER vs. OXIGEN

12 March 20190
aaa

AER vs. OXIGEN

Aer vs. oxigen: crezi că înseamnă același lucru?  Aerul și oxigenul nu sunt unul și același lucru. De altfel, aerul pe care îl respirăm zi de zi, raportat la concentrația de oxigen, nu este același și în esență, are o concentrație de doar 20,9% oxigen.

Asta nu înseamnă altceva, decât un singur lucru: OXYSHOT24 are de aproape 5 ori mai mult oxigen decât aerul ambiental nepoluat.

Vrem să-ți imaginezi o situație ipotetică. Gândește-te la procentul mai mare de alcool in băuturile alcoolice. La fel ca și în cazul unui shot de alcool concentrat, o concentrație mai mare de oxigen va face diferența, îmbunătățind capacitatea stimulării mai rapide și mai accelerate a acestuia.

Multe persoane iau în derâdere acest subiect și afirmă: De ce ar trebui să plătesc pentru ceva pe care deja îl respir? Gândirea aceasta este o gândire greșită, la fel cum s-a întâmplat și în decursul anilor 1977-1981, moment în care cultura pop a luat cu asalt apa îmbuteliată, doar pentru simplul fapt că era ceva diferit. De atunci şi pană în prezent, cererea şi vânzările la nivel mondial a apei îmbuteliate au explodat aşteptand ca piaţa apei îmbuteliate să depăşească 270 miliarde de euro în anul 2020.

Beneficiile oxigenului suplimentar

General vorbind, oamenii aleg să râdă atunci când nu cunosc un subiect, atunci când au impresia că nu vor avea niciodată nevoie de un asemenea produs. Doar pentru că unele persoane nu înțeleg și nu cunosc valoarea oxigenului de tip Aviator, asta nu înseamnă că la fel ești și tu sau că acesta nu are o valoare.

OXYSHOT24 este un produs care oferă 3 avantaje principale celor care aleg să-l folosească. Așadar:

  • Îmbunătățește performanțele fizice;
  • Accelerează durata de recuperare dintre exerciții (în acest fel reduci timpul de așteptare până să parcurgi următorul set de exerciții);
  • Oferă corpului și organismului rezistență, pentru a te putea bucura de un antrenament de lungă durată;

De asemenea, nu trebuie să apelezi mereu la OXYSHOT24. Recomandăm utilizarea acestuia doar in cele mai active momente ale vietii tale, în acele momente în care dorești să restaurezi nivelul de oxigen scăzut și să-l aduci la un nivel normal, optim.

OXYSHOT24 te ajută să gândești diferit. Este doza de oxigen de care fiecare dintre noi are nevoie pentru restabilirea nivelului de oxigen din corp. Este un produs revoluționar, cu un impact deosebit de mare, mai ales pe piața internațională de produse.

Încă mai crezi că AER vs. OXIGEN înseamnă același lucru?

Încearcă si tu unul dintre produsele noastre OXYSHOT24 pentru a te convinge singur de beneficiile oxigenului suplimentar. 100% produs în România.

Ne puteți urmări activitatea și pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »