str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

Altitudini înaltePrima femeie din Romania care a escaladat muntele Everest

8 June 20190
Screenshot_2021-02-20 Otilia pe Instagram „Continuing the “Mountain taught me (MTM)” series When you follow your dream, the[...]

Otilia Ciotău, prima femeie din România pe Everest

Otilia Ciotău a atins vârful Everest în data de 23 mai 2019, la ora 6:50 în cadrul unei expediţii comerciale internaţionale organizate de o companie americană. Pentru ascensiune, care s-a desfăşurat pe versantul nordic al masivului, prin Tibet, China, Otilia a utilizat oxigen suplimentar şi a beneficiat de sprijinul şerpaşilor – ghizii care însoţesc alpiniştii porniţi în ascensiune pe vârfurile din Himalaya. Performanţa sa este cu atât mai meritorie cu cât escaladarea şi coborârea Everestului le-a făcut în condiţii de frig extrem, care i-au produs „arsuri“ la nivelul pielii, cât şi cu patru coaste fracturate în timpul traversării trecătorii North Col, care leagă vârfurile Everest şi Changtse.

Pentru performanțe sporite, încearcă si tu unul dintre produsele noastre OXYSHOT24 pentru a te convinge singur de beneficiile oxigenului suplimentar. 100% produs în România. Ne puteți urmări activitatea și pe Facebook.

Citeste mai mult: adev.ro/purgur

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »