str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

SănătateOxigenul este principalul tratament pentru pacienţii cu COVID 19

11 March 20200

COVID19 și oxigenul suplimentar

Primul semn că starea de sănătate a pacienților COVID 19 se degradează este atunci când nu mai pot să respire. Acela este momentul în care au nevoie de oxigen suplimentar sau chiar de terapie intensivă.

Momentele pe care cu toţii le trăim ne-au făcut să acordăm o atenţie deosebită oxigenului. Cine ar fi crezut vreodată că în felul acesta vom aprecia cu adevărat, oxigenul.

Trăim vremuri în care pacienţii cu şanse mici de supravieţuire din cauza COVID 19, nu au fost duşi la spitale pentru a fi conectaţi la ventilatoare de oxigen.

La un an de la apariţia virusului COVID19, lipsa de oxigen este o problema actuală iar produsele noastre OXYSHOT24 au fost create cu ideea și scopul de a oferi tuturor posibilitatea de a se bucura de beneficiile oxigenului pur pentru utilizare recreativă cu proprietăți specifice adecvate sănătății umane. Faptul că nu toată lumea se poate bucura de beneficiile oxigenului pur pentru utilizare recreativă, ne-a încurajat să depunem eforturi și angajamente considerabile în lansarea acestui produs.

Suntem pionierii acestei noi industrii a oxigenului recreativ, prima companie din Romania care a avut curajul sa facă posibil ca oxigenul suplimentar să fie disponibil pentru orice persoană.

Încearcă unul dintre produsele noastre OXYSHOT24 pentru a te convinge singur de beneficiile oxigenului suplimentar. 100% produs în România. Ne puteți urmări activitatea și pe Facebook.

Citeşte și:

Pacient în România. Experiența unui bolnav care a trecut prin trei spitale până să ajungă la unul unde să poată primi oxigenul necesar

Este suficient oxigen pentru pacienții cu COVID de la ATI?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »