str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

SănătateEfectele negative ale purtării unei măşti de protecţie COVID19

8 May 20200
Frontline workers in the health care industry say N95 masks, like this one, are in short supply on March 26, 2020.  (Photo by Dean Musgrove, Los Angeles Daily News/SCNG)
Untitled design-Max-Quality(27)
Brescia (Italy), 24/02/2020.- A woman wearing a protective mask walks in Brescia, Italy, 24 February 2020. Italian authorities announced on the day that there are over 200 confirmed cases of COVID-19 disease in the country, with at least six deaths. Precautionary measures and ordinances to tackle the spreading of the deadly virus included the closure of schools, gyms, museums and cinemas in the affected areas in northern Italy. (Cine, Italia) EFE/EPA/SIMONE VENEZIA

Efectele negative ale purtării unei măşti de protecţie COVID19

Trăim acum într-o lume în care purtarea unei măşti de protectie faciale este noul normal din cauza Covid19. Pe măsură ce ţările reduc restricţiile şi permit oamenilor să se întoarcă la muncă şi la activităţile în aer liber, a devenit normală purtarea măştii pentru perioade prelungite de timp. Masca reprezintă o barieră imperfectă, dar reală, care împreună cu celelalte măsuri creează premizele unei limitări a transmiterii.

Potrivit cercetătorilor Universităţii Stanford, se estimează că măştile N95 reduc consumul de oxigen de la 5 la 20%. De asemenea, poate fi cauzat de acumularea de dioxid de carbon în interiorul măştii, care vă determină să respiraţi propriul dioxid de carbon înapoi în plămani. Organele importante precum plămânii, inima şi creierul nu primesc cantitatea necesară de oxigen pentru a funcţiona normal. Puţine persoane ştiu că aerul pe care îl respirăm conţine doar 21% oxigen, restul fiind 78% nitrogen şi alţi poluanţi.

O gură de oxigen pur

Când respiraţi, plămanii transferă oxigen în sânge. Sângele foloseşte oxigenul pentru a alimenta celulele pentru a crea energie din nutrienţii din corp. Acest lucru creează, de asemenea, dioxid de carbon, care este un reziduu al acestui proces. Sângele transferă dioxidul de carbon înapoi în plămani, de unde expiri acest reziduu. Fără cantităţi adecvate de oxigen, sau un dezechilibru în nivelurile de oxigen şi dioxid de carbon, corpul poate dezvolta hipoxie şi hipercapnie (creşterea concentraţiei de dioxid de carbon în sânge) care pot provoca efecte negative.

Persoanele care suferă de hipoxie sunt cele aflate la altitudini înalte, sportivii profesionişti sau amatori care exercită efort fizic în timpul unui antrenament sau competiţii sportive, seniori, precum şi a şoferilor profesionişti, reducând starea de epuizare şi oboseală în călătoriile lungi şi blocaje în trafic. Cele mai evidente simptome ale hipoxiei şi hipercapniei sunt dificultăţi de respiraţie, somnolenţă, epuizare fizică şi oboseală, dureri de cap, ameţeli, ritm cardiac rapid şi multe altele.

Purtarea unei măşti de protectie este importantă pentru protecţie în timpul pandemiei. Mai ales acum, în vremuri de pandemie, rămânem din ce în ce mai mult fără aer. După cum putem vedea efectele negative ale purtării măştii de protecţie COVID19 alaturi de poluarea din marile orașe ne privează de energie, de optimism, de performanțe mai bune în orice domeniu și ne destabilizează încet și sigur sănătatea fizică și emoțională. Mai mult decât oricând avem nevoie de o gură de aer proaspăt.

Dacă trebuie să purtaţi mască pentru perioade lungi de timp, oxigenul suplimentar este cel care vă poate restabili nivelul de oxigen şi vă poate ajuta să vă simţiţi mai bine.

Încearcă unul dintre produsele noastre OXYSHOT24 pentru a te convinge singur de beneficiile oxigenului suplimentar. 100% produs în România. Ne puteți urmări activitatea și pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »