str. ALEXANDRU IOAN CUZA nr. 29 Cristian-BRAŞOV
E-mail:office@oxyshot24.com

SportOxigenul sportivilor

10 July 20200
cycling tent oxygen
oxytent

OXYSHOT24 este oxigenul sportivilor.

Sportivii știu că oxigenarea înainte și după efortul fizic le permite să lucreze mai mult, reducând timpul necesar recuperării, limitând acumularea de acid lactic.

Sportivul profesionist dar şi cel amator este mereu la curent cu cercetările şi descoperirile ştiinţifice în ceea ce priveşte creşterea performanţelor sportive urmărind mereu cei mai stricţi parametri de măsurare a acestora.

Oxigenul este esențial tuturor sportivilor, atleților pentru că facilitează producerea glicogenului, una din principale surse de energie a mușchilor. În timpul antrenamentului, molecula de glucoza, se divide în 2 molecule de acid piruvic. Una din molecule, intra în celule musculare, unde, în combinație cu oxigenul, produce adenozina trifosfata (ATP – Adenosine TriPhosphate) – sursa energiei mușchilor.

Când nu este suficient oxigen pentru a crea ATP, acidul piruvic se transformă în acid lactic, care se dizolva în sânge și este eliminat treptat. Însă, în timpul antrenamentelor intense, acesta este colectat în mușchi, cauzând oboseală.

Oxigenul suplimentar pentru fotbaliști

În sport, un exemplu concret este cel al echipei naţionale engleze de fotbal care în pregătirea partidelor oficiale de fotbal ale Cupei Mondiale din Africa de Sud 2010, au folosit oxigenul sportivilor.

Testele au arătat că unii membri ai echipei de fotbal engleze au avut mai multe dificultăţi în a face faţă aerului rarefiat la altitudini mari pentru şase din zece stadioane ale Cupei Mondiale.

Acest grup select ar petrece opt pană la zece ore pe noapte timp de trei pană la patru săptămani în interiorul corturilor de altitudine, astfel încat corpul lor putea produce mai multe celule roşii din sange pentru a compensa transportul de oxigen către muşchii lor. Alimentarea acestor corturi o făcea un generator hipoxic. Alţi concurenţi naţionali pentru Cupa Mondială au adoptat, de asemenea, aceeaşi practică.

David Beckham, fiind accidentat pe cand era jucător al LA Galaxy, pentru a juca cu AC Milan a petrecut ceva timp într-unul dintre corturi pentru a accelera recuperarea după o accidentare înainte de Cupa Mondială din 2002. Şi alţi fotbalişti au folosit în mod similar această tehnică pentru a contribui la creşterea rezistenţei şi la recuperarea mai rapidă.

Încearcă unul dintre produsele noastre OXYSHOT24 pentru a te convinge singur de beneficiile oxigenului suplimentar. 100% produs în România. Ne puteți urmări activitatea și pe Facebook.

Sursa de informații:

www.heraldscotland.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DORIŢI SĂ VĂ ALĂTURAŢI OXYSHOT24 CLUB?

DESCOPERĂ OXYSHOT24

PURE OXYGEN. PURE POWER
https://oxyshot24.com/wp-content/uploads/2021/05/logo_CEL-320x104.png

ÎNSCRIE-TE ACUM

Nu ratați ultimele noastre articole, știri și rapoarte despre beneficiile utilizării şi aplicabilităţile oxigenului suplimentar.
Tradu pagina »